QUI SOM

DSC_8022Sergio Beltran
Psicòleg col·legiat 18928 i Terapeuta Gestalt format a l’Escola de Gestalt de Girona.

Psicòleg col·legiat 18928 i Terapeuta Gestalt format a l’Escola de Gestalt de Girona.
Postgrau en Intervenció en violència de gènere i familiar per la Universitat de Girona, des de 2006 treballant en diferents serveis relacionats amb l’àmbit de la violència tan amb victimes com amb figures agressores i com a psicòleg infanto-juvenil en el SIAD de l’Ajuntament de Girona fins Setembre de 2015.
Fins juny de 2018, terapeuta col·laborador i membre del grup de professionals de Gestalt Girona.
Postgrau en teràpia de parelles per Gestalt Barcelona.
Primer nivell d’axiometria en Test de Valors PV Hartman, format en tècniques d’alliberació emocional (EFT) i en formació en el Programa SAT de Psicologia Integrativa de Claudio Naranjo.

Cocreador de GEA Psicologia.

DSC_8020Cristina Gubau
Psicòloga col·legiada 16813 i Terapeuta Gestalt formada a l’Escola de Gestalt de Girona.

Psicòloga col·legiada 16813 i Terapeuta Gestalt formada a l’Escola de Gestalt de Girona.
Postgrau en Psicopatologia Infanto-Juvenil per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb àmplia experiència en l’àmbit clínic i de les drogodependències, des de 2007 treballant per la Xarxa de Salut Mental de l’hospital Santa Caterina.
Fins juny de 2018, terapeuta col·laboradora i membre del grup de professionals de Gestalt Girona.
En formació en el Programa SAT de Psicologia Integrativa de Claudio Naranjo.

.

DSC_8026Ésser Psicologia

En l’any 2001 iniciem els estudis de Psicologia fins a llicenciar-nos l’any 2006. Durant dos anys, els nostres camins professionals van per vies diverses (violencia de gènere i drogodependències respectivament). És al 2008 quan comencem la formació en Teràpia Gestalt a l’Escola de Gestalt de Girona sota la direcció de Natatxa Molina que ens porta a estar 4 anys realitzant un procés de creixement personal i profesional important.
Ens obre a una concepció de ser i estar diferent, més conscients d’allò que ens envolta i què som i que fins al moment no havíem tingut accés a través de les nostres formacions anteriors.
Incorporem aquesta visió holística que facilita la Gestalt a la nostra forma d’acompanyar a les persones i és d’aquí que ens sorgeix l’interés de crear un projecte propi des d’on poder oferir un espai d’acompanyament terapèutic tan a adults com infants i adolescents.
Decidim instal·lar-nos a Blanes per diferents vivències que ens uneixen a la Selva Marítima i el Maresme i creiem que és des d’on podem donar forma al projecte que és realitat des d’Octubre de 2013 i que ha esdevingut Ésser Psicologia.

Cocreadora de GEA Psicologia.